Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ (άρθρα, βίντεο, τοποθετήσεις)

 


Πηγές του παρόντος αφιερώματος, που, Θεού θέλοντος, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, μεταξύ άλλων είναι: η ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ, το διαδικτυακό κανάλι της και ο ιστότοπος (πρωτοβουλία αγαπητού αδελφού) Άπαντα ΝΙΚΗΣ στην ενότητα για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές. Τα βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων προέρχονται από τον ιστότοπο της ΝΙΚΗΣ Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές 2024. Ευχαριστώ για την καθοριστική συμβολή τους και τους αδελφούς μας της ηλεκτρονικής σελίδας Niki Patrinou.

1) Αναδιώτης Νικόλαος, Αίγιο
 

Ηθοποιός, Εκπαιδευτής Φυσικής Αγωγής

Στην εποχή μας το πιο εύκολο είναι να μένουμε απαθείς μπροστά σε οθόνες, επειδή έτσι μας έχουν συνηθίσει. Άραγε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι για τα κοινά, όταν η κοινωνία μας οδεύει από το κακό στο χειρότερο και τα παιδιά μας διατρέχουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους;
Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ να βοηθήσω σε όλα όσα ήδη πιστεύω. Θέλω να έρθει μια πραγματική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, να ξαναβάλει η Ελλάδα και η Ευρώπη στον χάρτη τις παραδοσιακές μας αξίες και τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

- Νίκος Αναδιώτης
Λίγα λόγια

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρόσθετες σπουδές Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πάτρας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρόσθετες σπουδές Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πάτρας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η μακρά του εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, σε μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, προέρχεται από συμμετοχές με πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους σε σήριαλ, καθώς και από τον ρόλο παρουσιαστή και συμπαρουσιαστή σε εκπομπές ψυχαγωγίας και επικαιρότητας υψηλής τηλεθέασης.

Διαθέτει επιχειρηματική εμπειρία στον χώρο της εστίασης, σε υπηρεσίες φυσικής αγωγής αλλά και εξατομικευμένων συμβουλών φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης (personal training) στο Αίγιο, όπου και σήμερα διαμένει με την οικογένειά του. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Με έμφυτο ενδιαφέρον για τα κοινά και με Ορθόδοξο βίωμα, διακονεί τον πλησίον μέσα από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Άγιος Αλέξιος». Συστρατεύεται σήμερα στον ευγενικό αγώνα της ΝΙΚΗΣ προκειμένου να υπερασπισθεί τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αξίζει να ξαναλάμψουν στην πατρίδα μας όσο και στην Ευρώπη.

 
2) Ανθρακεύς Γεώργιος, Αθήνα

Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου


Δικηγόρος Αθηνών και Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Λίγα λόγια

Ο Δρ. Νομικής Γεώργιος Ανθρακεύς είναι δικηγόρος Αθηνών και μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.
Οι βασικές νομικές σπουδές του πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία. Στην Γερμανία και την Κύπρο απέκτησε τους δύο μεταπτυχιακούς του τίτλους στην νομική επιστήμη.
Ο διδακτορικός τίτλος στην νομική επιστήμη αποκτήθηκε στην περιώνυμη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Αμβούργου.

ΑΡΘΡΑ

Ενωσιακό Δίκαιο και οριοθέτηση ΑΟΖ

Αρθρογραφία του Γ. Ανθρακέα στο Militaire  

ΒΙΝΤΕΟ 

28-4-24 Geopolitics με τον Σάββα Καλεντερίδη: Καλεσμένος ο ερευνητής Γ. Ανθρακεύς

25-4-24 Το "ξεχασμένο" νομικό όπλο στην ΕΕ που δεν χρησιμοποιεί η Ελλάδα για την Τουρκία-Γεώργιος Ανθρακεύς Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γεωργίου Ανθρακέα, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στο σταθμό "Παραπολιτικά" και στον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη (23/04/2024).
 
3) Ασμαφυλίδου Γκέργκη Μαρία, Άλιμος Αττικής
 

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικής Χώρου

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες!
Θα ήθελα να εκφράσω τις αληθινές κι εγκάρδιες ευχαριστίες μου, για την έμπρακτη στήριξη σας στον κοινό αγώνα για την πατρίδα μας. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε αυτόν τον Άγιο τόπο, την Ελλάδα μας!
Την Ελλάδα μας λοιπόν καλούμαι και αυτήν την φορά, με μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου από το κίνημα της Νίκης με το οποίο αγωνίζομαι για όλους μας, να αποδεχθώ να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ για τον κοινό αγώνα μας.
Σας ευχαριστώ για την κοινή αγάπη στην πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την κοινή Λατρεία στον Θεό μας.
Ως επίλογο λέω τούτο...
Υπόσχομαι !
μόνο για ένα πράγμα...
Ποτέ μου δεν θα πω "Θααααα προσπαθήσω"...
Αλλά Προσπαθώ.
Αγωνίζομαι.
Διεκδικώ...
Σας Ευχαριστώ θερμά!
 
ΒΙΝΤΕΟ

4) Βλαχόπουλος Γεώργιος, Μόναχο, Γερμανία

Δικηγόρος

Επί 45 χρόνια μάχομαι στον ευρωπαϊκό νομικό και κοινωνικό στίβο για το δίκαιο των συμπατριωτών και την αξία εκπροσωπηση των ελληνικών συμφερόντων με γνώσεις και ύψηλο αγωνιστικο φρόνημα.

Δεσμεύομαι να προασπισω τα συμφεροντα της πατρίδας μας αντιστεκομενος στην καταρρευση των ιερων αξιων της Ρωμιοσύνης και θυμιζοντας στην Ευρωπη τις χριστιανικές και ελληνικές της ριζες. Έστω μοι στο εγχειρημα τουτο ο Θεός και η προσευχη σας αρωγός.

- Γεώργιος Βλαχόπουλος

Λίγα λόγια

Ο Γεώργιος Βλαχόπουλος γεννήθηκε στο Μετς (Αθήνα) το 1954. Είναι απόφοιτος του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και Αριστούχος του Α’ Προτύπου Γυμνασίου Αρρένων Αθήνας. Αποφοίτησε το 1976 με «Λίαν Καλώς» από την Νομική Σχολή ΕΚΠΑ, ενώ από το 1977 έως σήμερα είναι Δικηγόρος Αθηνών.

Την περίοδο 1977-1978 υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, ενώ την περίοδο 1979-1983 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές με Ἀριστα στο Οικογενειακό και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, διατελώντας Επιστημονικός Συνεργάτης-Βοηθός Εδρας Αστικού Δικαίου (Καθηγητής Δρ Dieter Schwab) στη Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Regensburg (Ρέγκενσμπουργκ) Δυτικής Γερμανίας.

Από το 1983 έως σήμερα είναι Δικηγόρος Ελληνικού και Γερμανικού Δικαίου, Μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Μονάχου (Rechtsanwalt στο Μόναχο και στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο Γερμανίας), ενώ παρίσταται ως Δικηγόρος ενώπιον των Δικαστηρίων Γερμανίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Βελγίου και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από πλευράς εθνικής και κοινωνικής προσφοράς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (1991), εναλλάξ Β’ Γραμματέας του ΔΣ στην Ελληνική Κοινότητα Μονάχου και Συνιδρυτής του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στο Μόναχο (1991-2023), Νομικός Σύμβουλος για τα θέματα των Σχολείων στο Μόναχο Γερμανίας και Ειδικός Πληρεξούσιος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και της Ελληνικής Δημοκρατίας στον αγώνα να ανεγερθεί Ελληνικό Σχολείο στο Μόναχο (2000, 2010-2017), Εκπρόσωπος Ελλήνων Μεταναστών σε θέματα εργασίας από 1991 έως σήμερα.
Ομιλεί άριστα πέραν της Ελληνικής και Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Επενδύει χρόνο στη μελέτη ιστορίας, ευρωπαϊκής πολιτικής, λογοτεχνίας, γλωσσών και σε ταξίδια.
 
ΑΡΘΡΑ
 
 
 
 
«Στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι παρουσιάζεται μία μειοδοτική Ελλάδα» - Γεώργιος Βλαχόπουλος Ο Γεώργιος Βλαχόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ στο "Εκρηκτικό Δελτίο" με την Σοφία Παραδείση.
 
"Τα Σκόπια δεν τηρούν τη συμφωνία των Πρεσπών και είναι μοναδική ευκαιρία να την καταγγείλουμε" Ο Γιώργος Βλαχόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στην ΕΡΤ (13/05/2024).

Η σελίδα του στο Facebook

*****

5) Βολονάκη Δέσποινα, Ρόδος
 

Εκπαιδευτικός - Μουσικός
 
Λίγα λόγια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο. Οι γονείς μου είναι η Μαρία Μπαϊράμη, φιλόλογος, με καταγωγή από την Κάλυμνο και ο Νικόλαος Βολονάκης, μαθηματικός με καταγωγή από τη Σύμη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών επίσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εχω σπουδάσει ακορντεόν στο Εθνικό Ωδείο, παραδοσιακό τραγούδι στη Σχολή του Αριστείδη Μόσχου και είμαι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Διομήδη Φωτιάδη.

Έχω εργαστεί κυρίως ως εκπαιδευτικός και μουσικός. Συνεργάστηκα σε όλη την Ελλάδα με μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες κυρίως από τον χώρο της παραδοσιακής και της έντεχνης λαϊκής μουσικής. Υπηρετώ επι 17 περίπου έτη στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Πληροφορικής και Μαθηματικών.

Γράφω στίχους και κείμενα για μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συνήθως σε θεματικές με ιστορικό ή ψυχοπαιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνονται σε παιδιά, αλλά και ενήλικες.

Συμμετέχω σε μουσικά αφιερώματα και παραστάσεις.

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκινά στον χώρο του Πατριωτικού Δημοκρατικού Κινήματος "Νίκη". Οι καιροί είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την πατρίδα μας και παγκόσμια. 
Πιστεύω ότι η “Νίκη” είναι μία καινούργια, καθαρή φωνή, που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον Έλληνα πολίτη εθνικά και πανευρωπαϊκά σε όλους τους τομείς, με σεβασμό στον άνθρωπο, στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

ΒΙΝΤΕΟ

 
 
Η σελίδα της στο Facebook

*****

6) Γανωτή Μάρθα, Βόλος

Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

Ως Ελληνίδα μητέρα βαθιά αφοσιωμένη στις οικογενειακές αξίες, στέκομαι ενώπιόν σας ζητώντας την στήριξή σας, για να διαφυλάξουμε μαζί το ιερό αλλά και βαρύ φορτίο των ηθικών και πνευματικών αξιών της πατρίδας μας.

Με κάθε απόφαση που θα πάρουμε, μεταφέρουμε τις ελπίδες και τα όνειρα οικογενειών που αγωνίζονται όχι μόνο για ένα καλύτερο αύριο, αλλά για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας! Η αφοσίωσή μου στην ειλικρινή καλλιέργεια ισχυρών οικογενειακών δεσμών δεν είναι απλώς μια πολιτική γραμμή, είναι μια βαθιά προσωπική αποστολή. Καταλαβαίνω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια υγιή γονεϊκότητα, παλεύοντας με τακτικές που απειλούν την ψυχή και την ηθική μας!

Μαζί με τη ΝΙΚΗ, ας αναζωπυρώσουμε το πνεύμα των αξιών σε όλη την Ευρώπη, όπως ήξερε να κάνει πάντα η Ελλάδα! .

- Μάρθα Γανωτή

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Γανωτή Μάρθα του Κωνσταντίνου. Γεννήθηκα στη Κύμη Ευβοίας το 1967.

Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνιο Βάλβη, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά μιας εγγονούλας δύο ετών. Το 1990 αποφοίτησα από τις σχολές ΠΕΒΕΣ ως βρεφονηπιαγωγός. Δούλεψα ως ιδιωτικός υπάλληλος στα εκπαιδευτήρια "ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ", καθώς και στην εταιρία "ΣΥΜΠΡΑΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων" ως διευθυντικό στέλεχος. Στη συνέχεια και για μια εικοσαετία δούλεψα στην ALPHA BANK ως σύμβουλος επενδύσεων. Από τη θέση αυτή συνταξιοδοτήθηκα λόγω ανήλικου τέκνου, κι από τότε έως σήμερα παρέχω γραμματειακή υποστήριξη στο ασφαλιστικό πρακτορείο του συζύγου μου.

Έχω ενεργή συμμετοχή στους αγώνες που αφορούν κοινωνικά και εθνικά θέματα και συντάσσομαι ολόψυχα στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ να ξαναλάμψουν οι ηθικές αξίες και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας, με όπλα τον σεβασμό, τον διάλογο και την αλήθεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ της ιστοσελίδας μας: είναι κόρη του αείμνηστου και σεβαστού δασκάλου Κώστα Γανωτή.

 

*****

7) Γεροδημήτρης Γεώργιος, Αθήνα

Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστήριων

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Γεροδημήτρης Γεώργιος. Γεννήθηκα το έτος 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Η καταγωγή μου είναι από την Αιτωλοακαρνανία, είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αυτό που με παρακίνησε να κάνω αυτό το βήμα είναι η αγάπη για την πατρίδα μου. Σπούδασα τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων και έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικών με το τομέα της εργασίας μου τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδος, έχω εργαστεί σε διάφορες κλινικές και νοσοκομεία. Είμαι υπέρμαχος του θεσμού της ελληνικής οικογένειας και πάθος μου είναι η πάταξη της αδικίας από όπου και αν προέρχεται και όπου και αν τρέφεται.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω λόγω της αναπηρίας, αγωνίζομαι σε καθημερινή βάση σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να εξασφαλίζονται τα αυτονόητα σε όλους, πόσο μάλλον ατόμων με αναπηρίες σωματικές ή νοητικές καθώς έως ένα βαθμό νιώθω τι βιώνουν στη καθημερινότητα τους, μιας και προσωπικά έπεσα θύμα ενός ασυνείδητου και "Εγκληματικά αδιάφορου" οδηγού, με αποτέλεσμα να στερηθώ την σωματική μου υγεία αφήνοντας πίσω μου ό,τι γνώριζα μέχρι τότε. Η Παναγία μας και ο Χριστός μας μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία αυτό θέλω να κάνω και εγώ.

Συν Θεώ για τη πατρίδα μου. Στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ζητάω την εμπιστοσύνη σας και είμαι διατεθειμένος να αγωνιστώ για τα δικαιώματα όλων σας.

ΒΙΝΤΕΟ

Γεώργιος Γεροδημήτρης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ

*****

8) Γιοβανοπούλου Μαρία, Ημαθία


Αγρότισσα - Γεωπόνος Τεχνολόγος

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Γιοβανοπούλου Μαρία. Γεννήθηκα τον Μάιο του 1984 στην Θεσσαλονίκη και είμαι γόνος τριτεκνης οικογένειας. Κατάγομαι από την Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Είμαι διπλωματούχος του τμήματος της φυτικής παραγωγής του ΑΤΕΙ (Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα) Θεσσαλονίκης. Το κύριο επάγγελμά μου είναι αγρότισσα. Καλλιεργώ κηπευτικά προϊόντα και τα προωθώ στη λαϊκή αγορά.

Είμαι έγγαμη μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχω ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και αγωνίζομαι δίπλα στα παιδιά μου.
Με τη βοήθεια του θεού αποφάσισα και εγώ να δεχτώ την πρόταση του προέδρου (Δ. Νάτσιου) και να συμμετέχω στις επόμενες εκλογές ως υποψήφια ευρωβουλευτής.

Καλό και ευλογημένο αγώνα!

*****

9) Εμμανουηλίδης Κυριάκος, Αθήνα

Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου

Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του κινήματος ώστε να λάβω μέρος και εγώ στον καλό αγώνα της ΝΙΚΗΣ. Σκοπός μου η προβολή της Ρωμηοσύνης στην Ευρώπη. Με γνώμονα την Ορθοδοξία μας που τόσο αγαπάμε!!!

- Κυριάκος Εμμανουηλίδης

Λίγα λόγια

Ο Κυριάκος Εμμανουηλίδης γεννήθηκε το 1972 με καταγωγή από πατρική γενιά Ποντίων και μητρική Δραμινών. Μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση. Ομιλεί άριστα την Αγγλική γλώσσα και έχει γνώσεις Αραβικής.

Είναι ιδιοκτήτης Ταξιδιωτικού Γραφείου με εξειδίκευση στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανά τον κόσμο Ορθόδοξη παρουσία, έχοντας οδηγήσει αναρίθμητους προσκυνητές στα μεγαλύτερα Προσκυνήματα της Ορθοδοξίας μας, και δη στα Ιεροσόλυμα, στα οποία αριθμεί πάνω από 130 περιηγήσεις!

Είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας μας, Αναγνώστης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Εκκλησιαστικός Επίτροπος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου (Αθήνα) και Αντιπρόεδρος του Ορθοδόξου Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Αλέξιος». Είναι έγγαμος με την Ιωάννα Χριστάκη και πατέρας ενός τέκνου.

Επιθυμεί να εργασθεί με όλες τις δυνάμεις του για την προβολή της Ρωμέϊκης Παράδοσης μας στη Μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένειά μας.

Η σελίδα του στο Facebook 

Και εδώ.

*****

10) Ζλατίντση Παρασκευή, Σέρρες

Τραπεζικός Υπάλληλος, MBA, CRO, CCO

Λίγα λόγια 

Η Παρασκευή Ζλατίντση Σαββίδου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Οι Σέρρες, είναι ο τόπος διαμονής της και σημείο αναφοράς, ως μια πόλη ακριτική, πολύπαθη και δυστυχώς ξεχασμένη από τα κέντρα των αποφάσεων.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών (σήμερα Παράρτημα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος), από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στη «Διοίκηση των Επιχειρήσεων», με κατεύθυνση «Ελεγκτική και Κοστολόγηση», με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος επαγγελματικών Πιστοποιήσεων C.R.O. (Certified Risk Officer) της ICAPGRIF και C.C.O. (Certified Compliance Officer), κατά TÜV AUSTRIA HELLAS, καθώς και Πιστοποιητικού ‘Επιπέδου Α’ της Τ.τ.Ε.. Εργασίες της, σε θέματα Εσωτερικού Ελέγχου και επιχειρηματικότητας, έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ειδικών εκπαιδεύσεων, σε θέματα Τραπεζικής, Οικονομικών, Finance, Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων. Είναι Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων (ΠΑ.ΣΥ.Σ.ΔΙ.Κ.), είναι Μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (Σ.Ε.ΚΑ.Σ.Ε.), καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Σερρών.

Ως άνθρωπος, αλλά και από την θέση του Τραπεζικού υπαλλήλου, αφουγκράζεται καθημερινά τις ανησυχίες, τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών, των αγροτών, της τρίτης ηλικίας, των φοιτητών και της νέας γενιάς, της κοινωνίας με την οποία διατηρεί στενή επαφή.

Είναι υπερήφανη απόγονος Μακεδονομάχου, αγαπάει τους παραδοσιακούς χορούς και την ελληνική λαογραφία.

*****

11) Ηλιόπουλος Φώτης, Πάτρα


Ειδικός Ορθοδοντικός

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Φώτης Ηλιόπουλος, γεννήθηκα το 1975 στην Πάτρα ενώ έλκω την καταγωγή μου, από την πλευρά της μητέρας μου, από την όμορφη Ναύπακτο.

Το 1998 απέκτησα το πτυχίο μου στην Οδοντιατρική και, αμέσως μετά, υπηρέτησα ως έφεδρος Οδοντίατρος στην 116 Πτέρυγα Μάχης καθώς επίσης και στο Ορθοδοντικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Στο ίδιο Τμήμα παρέμεινα για έναν ακόμα χρόνο, ως πολίτης, μετά το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων.

Από το 2001 λειτουργώ ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη των Πατρών ενώ μετά και την απόκτηση της Ειδικότητας της Ορθοδοντικής εργάζομαι αποκλειστικά ως Ειδικός Ορθοδοντικός. Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας και της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας.

Το τελευταίο διάστημα είμαι ο υπεύθυνος στην Θεματική Ομάδα Υγείας της Τοπικής Κοινότητας της ΝΙΚΗΣ στην Πάτρα.

ΑΡΘΡΑ
 
Δεν έχουμε το δικαίωμα να κλείνουμε τα μάτια στην ζοφερή πραγματικότητα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε
 
Οδοντιατρική μέριμνα και κράτος πρόνοιας 
 

ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
 
Η σελίδα του στο Facebook

*****

12) Δρ. Δέσποινα Ιατρίδου, Βρυξέλλες – Λάρισα
 
 
Δρ Κτηνιατρικής, Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας

Σε μια εποχή όπου η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με ιστορικές προκλήσεις, όραμα μου είναι η προάσπιση της εθνικής ταυτότητας, της ελευθερίας έκφρασης και της ευημερία των πολιτών της, η εφαρμογή της δημοκρατίας και συνεργασίας. Θεωρώ ότι η ΝΙΚΗ είναι το μόνο σοβαρό και αξιόπιστό πολιτικό κίνημα στην Ελλάδα σήμερα, ταυτίζομαι με τις αξίες που πρεσβεύει, πιστεύω το ήθος των ανθρώπων που την στελεχώνουν και την εκπροσωπούν, και συντάσσομαι μαζί τους στον αγώνα για την πραγματοποίηση του κοινού μας οράματος.
Στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω την υπερδεκαετή εμπειρία μου στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι όπως διαμορφώνεται στις Βρυξέλλες, για να προωθήσω και να υπερασπιστώ τις πολιτικές εκείνες που διαφυλάττουν την Ελληνική ταυτότητα, τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής και την καθημερινότητα του κάθε πολίτη σήμερα και που θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και κάθε Ευρωπαίο.

- δρ. Δέσποινα Ιατρίδου

Λίγα λόγια

Είμαι Δρ Κτηνιατρικής από το Πανεπιστημίου της Γάνδης (Βέλγιο), πτυχιούχος Κτηνιατρικής ΑΠΘ, παντρεμένη και μητέρα ενός τέκνου. Εργάστηκα πάνω από 14 έτη στις Βρυξέλλες για τον πανευρωπαϊκό φορέα εκπροσώπησης των κτηνιάτρων Federation of Veterinarians of Europe (FVE), τα περισσότερα εκ των οποίων ως Ανώτερη Σύμβουλος Κτηνιατρικής Πολιτικής, καθώς και 7 έτη ως κτηνίατρος στην Ελλάδα (Νίκαια, Λάρισας). Υπηρέτησα επίσης (i) ως νομικός εκπρόσωπος του European Veterinarians in Education, Research and Industry (EVERI), (ii) ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του European Medicines Agency (EMA) και (iii) ως Γενικός Γραμματέας του φορέα Veterinary Continuous Education in Europe (VetCEE). 

Υπήρξα αξιολογητής και μέλος της European Committee of Veterinary Education (ECOVE)του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πιστοποίησης Κτηνιατρικής Εκπαίδευσης. Διετέλεσα επίσης μέλος διαφόρων πανευρωπαϊκών και διεθνών ομάδων εργασίας, επιτροπών και άλλων πολύ-συλλογικών δράσεων. Συμμετείχα σε διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις επί νομοθετικών θεμάτων σχετικά με τη διαθεσιμότητα και χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων, την υπεύθυνη χρήση των αντιβιοτικών, την «ενιαία υγεία», τη διεπιστημονική συνεργασία, την κτηνιατρική εκπαίδευση.

Έχω επίσης σημαντική εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση πανευρωπαϊκών μη κυβερνητικών φορέων. Έχω συνεργαστεί στενά με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Κρατών Μελών της ΕΕ καθώς, με μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και με άλλους φορείς για θέματα του χαρτοφυλακίου μου.

ΑΡΘΡΑ

 
Για το διαδικτυακό προφίλ της βλ. εδώ
Γενικότερα για τη δραστηριότητά της βλ. εδώ
 

*****

13) Ιντζές Ιωάννης, Πιερία
 

Αντιστράτηγος ε.α., Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΗΣ

Ζούμε μία κατάσταση στην οποία η Ελλάδα με ευθύνη κυρίως των μνημονιακών Κυβερνήσεων οδηγείται σε μία ιδιότυπη καταστροφή.
Οι πολιτικοί αντί να υπηρετούν την πατρίδα, εξυπηρετούν ατομικά και κομματικά συμφέροντα.
Έχει εκποιηθεί όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδος, ο πολίτης περιθωριοποιείται, το Σύνταγμα αποδομείται, η ελληνορθόδοξη παιδεία και παράδοση εξοβελίζεται, ενώ αλλοιώνεται ακόμη και η φύση του ανθρώπου. Μετά την προδοσία της Μακεδονίας, θα επιχειρηθεί άλλη μία συμφωνία τύπου Πρεσπών στο Αιγαίο. Και εάν δεν αντιδράσουμε θα έρθουν χειρότερα. Στις 09 Ιουν 24 θα πρέπει να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα ελπίδος και ΝΙΚΗΣ. «Όλα για την Ελλάδα».

- Ιωάννης Ιντζές
Λίγα λόγια

Ο Ιωάννης Ιντζές γεννήθηκε στα Λάβαρα Έβρου το 1966.

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός ΠΒ του Στρατού Ξηράς επί 38 έτη σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις. Εκπαιδεύθηκε στις ΗΠΑ και στη Γερμανία, υπηρέτησε στην Ισπανία και στην τότε FYROM ως Εμπειρογνώμονας.

Διετέλεσε Διοικητής ΠΒ στην XVI M/K Μεραρχία και στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και Υποδιοικητής του Γ΄ ΣΣ. Αποστρατεύτηκε το 2022 με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ε.α.

Είναι Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Άμυνας και κάτοχος ΜΑ από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Plymouth. Γνωρίζει Αγγλικά (C2), Ισπανικά (B1) και Γαλλικά (A3).

Είναι παντρεμένος με την Καθηγήτρια Βάϊα Μπλιάτσιου με την οποία απέκτησαν 3 τέκνα.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ και Επικεφαλής της Θεματικής Ομάδας Εθνικής Άμυνας της ΝΙΚΗΣ.

ΑΡΘΡΑ
 
Αρθρογραφία του Ι. Ιντζέ στο Militaire σχετικά με την εξωτερική πολιτική.

ΒΙΝΤΕΟ
 
Ραδιοφωνική συνέντευξη του Ιωάννη Ιντζέ, Αντιστράτηγου ε.α. και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στην εκπομπή της δημοσιογράφου Μαρίας Μανάκα «Μικρόφωνο στον Έβρο», στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ορεστιάδας (22/04/2024).
 
 
 
Η σελίδα του στο Facebook

*****

14) Καλαϊτζαντωνάκης Σπυρίδων – Εμμανουήλ, Ρέθυμνο
 
 
Αγιογράφος

ΕΡ: Ποια είναι, κατά τη ΝΙΚΗ, τα σοβαρότερα πανευρωπαϊκά προβλήματα και πώς η χώρα μας μπορεί να συμβάλει στην επίλυσή τους;

- Η αθρόα λαθρομετανάστευση

-Ο ισλαμικός κίνδυνος

-Το αίσθημα ανασφάλειας

-Η ηθική παρακμή των ευρωπαίων

-Η καταστροφή των αγροτών

-Η οικονομική εξαθλίωση των ευρωπαίων πολιτών

-Οι πολεμικές εμπλοκές

-Οι ανελευθερίες που εφαρμόζονται σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, οι οποίες προέρχονται κυρίως από τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό που υλοποιείται.

Η χώρα μας μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων αρχικά κάνοντας την διάγνωση και αναδεικνύοντάς τα, σε μια Ευρώπη που στρουθοκαμηλίζει και δεν παραδέχεται τα προβλήματά της. Δευτερευόντως, λέγοντας αλήθειες και δείχνοντας τον σωστό δρόμο. Για να γιατρέψεις μια  αρρώστια πρέπει να ξεκινήσεις με την διάγνωση και μετά να πας στην θεραπεία.  Και η θεραπεία πολλές φορές είναι επίπονη.

Λίγα λόγια

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1954 με καταγωγή από Ρέθυμνο και Χανιά. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός, παρασημοφορημένος για την προσφορά του στο Αλβανικό μέτωπο και αργότερα ιδρυτής ομάδας Αντίστασης στον Ομαλό Χανίων (το έγγραφο ορκωμοσίας της ομάδας του βρίσκεται στο Πολεμικό Μουσείο Χανίων), αλλά πρόωρα αποστρατευμένος από τη Χούντα των Συνταγματαρχών για τις δημοκρατικές του ιδέες. Είμαι πτυχιούχος της Εκκλησιαστικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. 

Επαγγελματικά όμως ασχολούμαι με τη Βυζαντινή Αγιογραφία από το 1979. Στο διάστημα όλων αυτών των ετών μεγάλος αριθμός αγιογραφιών μου έχουν ιστορήσει ναούς ή ιδιωτικούς χώρους τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού. Ενδεικτικά, τοιχογραφίες μου έχουν ιστορήσει ναούς σε Γερμανία, Η.Π.Α και Ρωσία, ενώ φορητές εικόνες μου βρίσκονται σε πολλά μέρη του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω και σε εκκλησίες του Αγίου Όρους.

Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός μου είναι καθηγήτρια φιλόλογος, διδάκτωρ Βυζαντινής Φιλολογίας.

Πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά μου χρόνια, εντάχθηκα στη ΝΙΚΗ το 2021 μετά από προτροπή του ιδρυτικού μέλους της (μακαριστού) Ευγένιου Τζιμογιάννη, νιώθοντας την ανάγκη της προάσπισης των εθνικών μας συμφερόντων, των ορθοδόξων ιδανικών μας και της στήριξης του θεσμού της οικογένειας, που βάλλονται ποικιλοτρόπως σήμερα. Για τους ίδιους λόγους αποδέχτηκα την πρόταση του προέδρου Δημήτρη Νατσιού να συμμετάσχω ως υποψήφιος του Κινήματος στη μάχη των Ευρωεκλογών του 2024. Είμαι άτομο κοινωνικό με ενδιαφέρον για τα κοινά, διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους μου και έντονα φιλοζωϊκή στάση.

Σπύρος Καλαϊτζαντωνάκης - Από το Ρέθυμνο στο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης

 
Δηλώσεις του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Σπύρου Καλαϊτζαντωνάκη κατά την επίσκεψη του βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκου Παπαδόπουλου στην Κρήτη (18-4-24)
 
Η σελίδα του στο Facebook

15) Καλυβιώτης Ραφαήλ, Αθήνα
 

Πολιτικός Επιστήμονας

Καταπολέμηση της woke/ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας και επαναφορά της Ρωμιοσύνης ως κυρίαρχο πρόταγμα και πρόταση πολιτισμού.
Ευρώπη των Εθνών στο προσκήνιο και όχι Ευρωκράτος - Επιστροφή της εξουσίας στους πολίτες και όχι συσσώρευση εξουσιών στο ευρωιερατείο.
Στο κέντρο ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός και όχι ο πολυπολιτισμός.
Δημογραφική ανάσταση της Ελλάδος από Έλληνες και όχι από παράνομους μετανάστες.

- Ραφαήλ Καλυβιώτης
Λίγα λόγια

Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμονας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Ναυτιλιακή Πολιτική (Msc Marine Policy) από το Cardiff University Business School (Ηνωμένο Βασίλειο) και υποψήφιος Διδάκτωρ Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης της μηνιαίας επιθεώρησης «Νέα Πολιτική». Έχει προϋπηρεσία ως επικοινωνιακός σύμβουλος και Campaign Manager, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται ως Senior SnP Broker στον Ναυτιλιακό κλάδο.

Είναι Ιδρυτής και Συντονιστής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, συνιδρυτής του διαδικτυακού πολιτικού καναλιού «Right2thebone» και της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsfire.gr,και πολιτικός αναλυτής και τακτικός αρθρογράφος στις Εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Εστία».

ΑΡΘΡΑ
 
Γιατί κατεβαίνω με τη ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές; - Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης
 
Η Σχολή του Κατευνασμού υποκλίνεται σαν Ραγιάς 
 
Η Woke Ιδεολογία ως ιός εναντίον της Ανθρωπότητας
 
Ποιο Δημογραφικό;
 
Ποιος Μπελέρης; Η Ντόρα φτιάχνει την Μ. Αλβανία
 
Τη Βόρειο Ήπειρο την αδερφή μας
 
Το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα
 
Το εθνομηδενιστικό τόξο
 
Η επίθεση στη «ΝΙΚΗ» Πώς το παλαιό πολιτικό σύστημα «δίνει τα ρέστα του» για να εμποδίσει το ανερχόμενο ρεύμα των ταυτοτικών κομμάτων, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και προσπαθώντας να παραμορφώσει την πραγματικότητα.
 
Αρθρογραφία του Ρ. Καλυβιώτη στο Newsfire
 
Αρθρογραφία του στο Right2TheBone  
 
Αρθρογραφία του στο Αντίβαρο
 
Αρθρογραφία του στην Conserva
 
Η σελίδα του στο Facebook 
 
ΒΙΝΤΕΟ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΙΚΗΣ Δήμος Θανάσουλας στο Right2ΤheBone και το Ραφαήλ Καλυβιώτη
 
Ραφαήλ Καλυβιώτης: Αγωνίζομαι ως υπηρέτης του λαού. Συνέντευξη στο Γαλανόλευκο Στέκι.
 
Η Γεωπολιτική του Μεταναστευτικού θα καθορίσει το μέλλον Ελλάδας και ΕΕ - Ραφαήλ Καλυβιώτης Ραδιοφωνική συνέντευξη του Ραφαήλ Καλυβιώτη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στον σταθμό Radio Me και στο δημοσιογράφο Γιάννη Χαραλαμπίδη (30/04/2024).
 
στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» του Δημήτρη Κοτταρίδη (11/05/2024)

*****

16) Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Κομοτηνή
 

Μαθηματικός, Δημοτικός Σύμβουλος, πρ. δ/ντής εφημερίδας Αντιφωνητής, Αρθρογράφος

Η ΝΙΚΗ είναι η μόνη ορατή ελπίδα στο πολιτικό σκηνικό σήμερα, ο μόνος χώρος που θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε ένα πλειοψηφικό κίνημα αναγέννησης της πατρίδας μας. Μετέχω καταθέτοντας την πολύχρονη δημόσια παρουσία μου στον προμαχώνα της Θράκης μα και ευρύτερα, με την προσδοκία να χτυπήσουμε το κακό που μας ταλανίζει στη ρίζα του, δηλαδή στο ευρωπαϊκό υπερκράτος των Βρυξελλών.

- Κωνσταντίνος Καραΐσκος

Λίγα λόγια

Ὁ Κώστας Καραΐσκος γεννήθηκε στήν Κομοτηνή τό 1962. Σπούδασε μαθηματικά στό ΑΠΘ κι ἐργάστηκε ὡς καθηγητής στήν ἰδιωτική καί δημόσια Ἐκπαίδευση. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά ἀπό τά φοιτητικά του χρόνια, χωρίς ὅμως ποτέ νά ἐνταχθεῖ σέ κάποιο κόμμα. 

Πρωταγωνίστησε στή δημιουργία σωματείων στή Θράκη, μέσῳ τῶν ὁποίων ἐπιχειρήθηκε οὐσιαστική παρέμβαση στό μειονοτικό ζήτημα τῆς περιοχῆς πέρα ἀπό τίς καθιερωμένες γραμμές. Μέ ἕδρα τήν Κομοτηνή ἐξέδιδε τόν δεκαπενθήμερο «Ἀντιφωνητή» ἐπί 18 περίπου χρόνια (1998-2016) ὡς ἔντυπο γνώμης μέ συνδρομητές σέ ὅλη τήν Ἑλλάδα, μέ ἀπολύτως ἐναλλακτικό περιεχόμενο καί μέ παράλληλη ὀργάνωση πλήθους πολιτικῶν καί πνευματικῶν ἐκδηλώσεων. 

Δημιούργησε, μαζί μέ τόν ἴδιο κῦκλο ἀνθρώπων, τήν παράταξη πολιτῶν ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πού ἀπό τό 2010 καί μέχρι σήμερα ἐκπροσωπεῖ στό δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνῆς τίς ἴδιες ἐθνολαϊκές, ἀντικαθεστωτικές ἰδέες. Παράλληλα μετεῖχε στήν Κίνηση Πολιτῶν ΑΡΔΗΝ γιά 20 περίπου χρόνια, στή ΣΠΙΘΑ τοῦ Μίκη Θεοδωράκη καί σήμερα συνεργάζεται μέ τό Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ. Ἡ 30ετής ἀρθρογραφία του σέ πλῆθος ἐντύπων, ἕνα σύνολο χιλιάδων κειμένων, ἀνθολογεῖται στό πρόσφατο βιβλίο του «Τό πολιτικόν τῆς ζωῆς μου ταξίδιον».

ΑΡΘΡΑ

Όχι στη φαιοπράσινη ΕΕ! 

Αρθρογραφία του Κ. Καραΐσκου στο Slpress
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
Η σελίδα του στο Facebook

*****

17) Κουτρής Σταύρος, Πολίχνιτος Λέσβου

Αντιστράτηγος ε.α.,
Επίτιμος Διοικητής 98 ΑΔΤΕ “Μεραρχίας Αρχιπελάγους”,
Τέως πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ

Η ΝΙΚΗ δεν είναι κόμμα δεξιό, υπερδεξιό, υποδεξιό, ακροδεξιό και άλλων φοβικών υποβολιμιαίων κατηγοριών.
Η ΝΙΚΗ είναι κίνημα πατριωτών, κίνημα ρωμιών και ρωμιοσύνης, που εμπνέεται από το λαμπρό παρελθόν του Έθνους μας και οραματίζεται το ελπιδοφόρο μέλλον μας του Τόπου .
Η ΝΙΚΗ μπορεί να είναι σήμερα μικρό κίνημα σε ψήφους, αλλά είναι μεγάλο σε καθαρότητα απόψεων και προοπτική και είναι το μοναδικό που μπορεί να αρθρώσει λόγο, ειλικρινή, διότι ακούει την κοινωνία.
Η ΝΙΚΗ δεν εκμεταλλεύεται την πίστη και δεν εμπορεύεται θρησκευτικά σύμβολα, ούτε πουλάει ψευτοπατριωτισμούς.
Καλούμε όλους: * να εγκαταλείψουν τους οργανωτές των πελατειακών σχέσεων * να αγνοήσουν επιτέλους αυτούς που ψιθυρίζουν “τι να κάνουμε, το μη χείρον, βέλτιστον” * να τιμωρήσουν τους αντιδημοκράτες προπαγανδιστές της “χαμένης ψήφου”.
Δεν υπάρχει “μη χείρον και βέλτιστον”, αυτά είναι μισοκακόμοιρες απόψεις μίζερων και αποτυχημένων ανθρώπων.
Η ψήφος σας δεν είναι ποτέ χαμένη, είναι η δύναμή σας.
Προσέλθετε στην ψηφοφορία και ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό και όχι έρμαια της “μιντιακής” προπαγάνδας.
Τώρα έχετε επιλογή.

- Σταύρος Κουτρής

Λίγα λόγια

Ο Σταύρος Κουτρής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956, με καταγωγή από τον Πολιχνίτο Λέσβου. Εισήχθη στη Σχολή Ευελπίδων και αποφοίτησε πρώτος στην Τάξη του το 1978.

Υπηρέτησε σε μονάδες Καταδρομών και Πεζικού, καθώς και σε επιτελικές θέσεις Σχηματισμών, του ΓΕΣ, του ΥΠΕΘΑ, στον ΟΑΣΕ και αλλού στο εξωτερικό.

Διοίκησε το 572 Ειδικό Τάγμα Προκαλύψεως στη Λεπτή Ορεστιάδος και ως Στρατηγός τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την 98 ΑΔΤΕ (επιπέδου Μεραρχίας). Ως Ταξίαρχος υπηρέτησε ως διευθυντής του Γραφείου Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού (3ο ΕΓ/ΓΕΣ).

Ήταν αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσεως και βατραχάνθρωπος (ΟΥΚ).

Εϊναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Αμύνης του ΝΑΤΟ.

Κατέχει Μάστερ στην Επιστήμη των Η/Υ του Παν/μίου ESSEX και αποφοίτησε από το Γαλλικό Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών.

Διετέλεσε διαλέκτης της ΣΕΘΑ και της Σχολής Πολέμου.

Υπήρξε τ. Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ).

Είναι συνιδρυτής της εταιρείας Advanced Battlefields Studies - Greece η οποία ασχολείται με ιστορικές Μελέτες και την ανάδειξη των πεδίων μαχών ανά την Ελλάδα.

Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για θέματα στρατηγικής και εθνικής άμυνας.

Είναι νυμφευμένος με την απόστρατο Ταξίαρχο Υγειονομικού Κουτρή Τελιανίδου Παρασκευή, πατέρας 2 υιών (υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις) και παππούς 4 εγγονιών.

ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά: Η ελληνική σχιζοφρένεια
 
Κύπρος - Το κέντρο βάρους του ελληνισμού 
 
Άγιος Γεώργιος - Επίσημος εορτασμός στην Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα
 
Η επανάσταση του 1821, η Κύπρος και εμείς
 
Η Εθνική Άμυνα ως Πυλώνας Ανάπτυξης
 
ΒΙΝΤΕΟ
 

Η σελίδα του στο Facebook

*****

18) Κυριακού Κωνσταντίνος, Αθήνα (με καταγωγή από Β. Ήπειρο)
 

Δικηγόρος - Συγγραφέας

Ήμουν ψηφοφόρος, στήριζα τη ΝΙΚΗ και σ΄ αυτές τις ευρωεκλογές αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, η ιδεολογία του οποίου είναι δομημένη πάνω στον λόγο του ευαγγελίου και στις ιστορικές παρακαταθήκες που άφησαν οι ήρωες, οι μάρτυρες και οι άγιοι της πατρίδας μας. Με τη ΝΙΚΗ μέχρι την τελική δικαίωση του απανταχού ελληνισμού.

- Κωνσταντίνος Κυριακού
Λίγα λόγια

Ὁ Κώστας Κυριακοῦ γεννήθηκε στὶς 04/05/1955 στὸ χωριὸ Δερβιτσιάνη (Νομὸς Ἀργυροκάστρου, Β. Ἤπειρος Ἀλβανίας) καὶ εἶναι ὁ 5ος ἀπὸ τὰ ἕξι παιδιὰ τοῦ Κυριάκου καὶ τῆς Εὐθυμίας.

Τὸ 1974, ὅταν ἐνηλικιώθηκε, συνελήφθη μέσα στὴν τάξη τοῦ μαθήματος (Τρίτη Λυκείου) καὶ καταδικάστηκε σὲ 9 χρόνια φυλάκιση. Τὰ ὑπέφερε ὅλα στὸ σκληρότερο στρατόπεδο τῆς Ἀλβανίας του Χότζια, στὸ Σπάτς. Στὶς 20 Ἰουλίου 1990, δραπέτευσε στὴν μητέρα Πατρίδα.

Τὸ 1992 ἐκλέχτηκε δημογέροντας στὸ χωριό του (Β. Ἤπειρο). Στὶς 28/10/1992 κρατεῖται στὸ Ἀστυνομικὸ Τμῆμα Ἀργυροκάστρου, γιατί ὡς δημογέροντας δὲν δέχτηκε νὰ κατεβάσει τὶς ἑλληνικὲς σημαῖες, ποὺ νομίμως, εἶχαν ὑψωθεῖ μὲ τὴν ἐπέτειο τοῦ ἱστορικοῦ ΟΧΙ.

Στὶς 18/04/1994, συλλαμβάνεται ἀπὸ τὴν ἀλβανικὴ ἀσφάλεια καὶ ὕστερα ἀπὸ πρωτοφανῆ βασανιστήρια, στὶς 15 Αὐγούστου 1994 ὁδηγήθηκε στὴν περιβόητη «Δίκη τῶν 5», ὅπου καὶ πάλι καταδικάστηκε σὲ 8 χρόνια φυλάκιση, μὲ κατασκευασμένες κατηγορίες.

Τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 2006 του ἀπονέμεται ἀπὸ τὸ Ἑλληνικὸ Ὑπουργεῖο Ἐξωτερικῶν «Μετάλλιο γιὰ τὴν προσφορά του στὸ Ἔθνος».

ΣΠΟΥΔΕΣ : 1999 – 2004: Κάτοχος Πτυχίου Νομικῆς Σχολῆς, Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν. Ἀπὸ τὸ 2007 καὶ μέχρι σήμερα εἶναι μέλος τοῦ Δικηγορικοῦ Συλλόγου Ἀθηνῶν. ΒΙΒΛΙΑ : Ἔχει συγγράψει τὰ ἀκόλουθα βιβλία, τὰ ὁποῖα ἀναφέρονται στὶς συνθῆκες ζωῆς τῶν Ἑλλήνων στὴν Ἀλβανία:

  1. «Ελεύθερος Φυλακισμένος» 1997
  2. «Στα Μονοπάτια τῆς Κόλασης» 2000
  3. «Οι Ξεχασμένοι Ἥρωες» 2000
  4. «Η Δίκη τῶν 5» 2006 (Ἔχει συγγραφεῖ σὲ συνεργασία μὲ τοὺς ἄλλους 4, ποὺ καταδικάστηκαν τὸ 1994 – 1995 στὰ Τίρανα)
  5. «Η Διάψευση» 2010
  6. «Στη Ζούγκλα του Ἐνβέρη» 2011
  7. «Ενβέρ Χότζια Ὁ σφαγέας στὴ γῆ του Πύρρου» 2014
  8. «Προδοσία καὶ Αὐτοθυσία» 2017
  9. «Η Διαχρονικὴ Τραγωδία τῆς Βορείου Ἠπείρου» 2020
  10. «Τὸ Καθῆκον στὴν Πατρίδα» 2022

Σ` αὐτὰ τὰ βιβλία ἀποτυπώνεται μὲ ἁπτὲς μαρτυρίες καὶ καταγράφεται ἡ πικρὴ ἀλήθεια, ποὺ βιώσανε στὸ πετσί τους οἱ Ἕλληνες τῆς Βορείου Ἠπείρου. Μὲ τὸ ὅπλο τῆς ἐνημέρωσης, συνεχίζει τὸν ἀγῶνα γιὰ τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα καὶ τὰ Ἑλληνικὰ ἰδεώδη.

 
Κώστας Κυριακού: ο ζωντανός θρύλος του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ Αφιέρωμα στον Κώστα Κυριακού, ο οποίος έζησε πολύχρονες φυλακίσεις και ανείπωτα βασανιστήρια στα κολαστήρια του αλβανικού καθεστώτος, διότι πάντοτε κρατούσε αναμμένη τη φλόγα της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας στην καρδιά του.
 
 
Ο πρώην πολιτικός κρατούμενος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κυριακού μιλάει για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα Βορείου Ηπείρου στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά και Επίκαιρα" στην τηλεόραση της Βεργίνας με το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο (03.06.2023).
 
30-4-24 Μια ζωή για την Βόρεια Ήπειρο. ΛΟΓΟΣ ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ - Συνέντευξη με τον Βορειοηπειρώτη αγωνιστή και συγγραφέα Κώστα Κυριακού. 23/09/22
 
 
30-4-24 Η Η διαχρονική τραγωδία της Βορείου Ηπείρου  Μιὰ συγκλονιστικὴ συνέντευξη μὲ τιμώμενο πρόσωπο τὸν ζωντανὸ θρύλο τοῦ Βορειοηπειρωτικοῦ ἀγώνα γιὰ τὰ δικαιώματα τῆς Ἐθνικῆς Ἑλληνικῆς Μειονότητας Κώστα Κυριακοῦ, πού δοκίμασε ὁ ἴδιος, ὅσο λίγοι, τήν ἀγριότητα και τό μίσος τῶν Ἀλβανῶν διωκτῶν του και ποὺ πέρασε δέκα ὁλόκληρα χρόνια στὰ κάτεργα τῆς Ἀλβανίας χωρὶς νὰ λυγίσει οὔτε λεπτό. 25-6-20

19) Κυρσανίδης Δημήτρης, Θεσσαλονίκη
 

5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παρκούρ

Λίγα λόγια

Ο Δημήτριος Κυρσανίδης γνωστός στον κόσμο ως «DK», γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1995 στη Θεσσαλονίκη και είναι 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα του Παρκούρ, με την τελευταία του διάκριση να είναι το χρυσό μετάλλιο στο Τόκυο τον Οκτώβριο του 2022, στο 1ο επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην ιστορία του Παρκούρ το οποίο διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής «FIG». 

Ταυτόχρονα είναι προπονητής από το 2017, δημιουργός περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα από το 2007, μέλος της επιτροπής του Παρκούρ στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) από το 2019 και Διεθνής Κριτής Παρκούρ από το 2021. 

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Σπούδασε μηχανικός οχημάτων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκης ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο ΤΕΙ Οχημάτων Θεσσαλονίκης για μόλις 6 μήνες καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στο 100% με το άθλημα του, το Παρκούρ σε ηλικία 18 ετών.

Συνέντευξη του Δ. Κυρσανίδη μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος

ΒΙΝΤΕΟ

 
20) Κωστίδης Αβραάμ, Θεσσαλονίκη
 

Ξεναγός Θρησκευτικού και Προσκυνηματικού Τουρισμού

Λίγα λόγια

Ο Αβραάμ Κωστίδης γεννήθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας από μετανάστες γονείς το 1971. Κατάγεται από την Τραπεζούντα και εκ μητρός από την Αχαΐα. Ζει στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με την σύζυγο του Λουντμίλα Μιχαΐλοβα και τα δύο τους τέκνα.

Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στον Ε.Σ. και είναι απόφοιτος της Σχολής Προσκυνηματικού & Θρησκευτικού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ως ξεναγός–συνοδός στο Εξωτερικό εξειδικεύεται στον προσκυνηματικό τουρισμό στην Κεντρική Μεσόγειο, Μ. Ασία, Β. Αφρική, Μέση Ανατολή, Βαλκάνια, Κ. Ευρώπη και Ρωσία.

Με το ερευνητικό του έργο, τις δημοσιεύσεις του, τις φωτογραφικές παρουσιάσεις και τις ομιλίες του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προβάλλει την Παράδοση, την Πίστη, την Γεωπολιτική και την Ιστορία της πατρίδας μας. Ομιλεί Αγγλικά, Τουρκικά και λίγα Ρωσικά.

Κωστίδης Αβραάμ, ο Ρωμηός της ''ΝΙΚΗΣ''

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Ἠ χιλιετής ἐποποιῒα, Τί ἦταν και τί δεν ἦταν

Ἁγία Σοφία Κωνσταντινούπολης. Ἕνα Ἀρχιτεκτονικό μέ Γεωπολιτικές Προεκτάσεις Μνημεῖο.

KASTRINOI DIALOGOI - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

*****

21) Λιάβα Κωνσταντίνα, Γερμανία

Νομικός, Υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής

Λίγα λόγια

Η Κωνσταντίνα Λιάβα γεννήθηκε το 1992 στην πόλη του Kuenzelsau της Γερμανίας και είναι νομικός και υποψήφια διδάκτωρ Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Wuerzburg.

Μετά την αποφοίτησή της ως αριστούχος από το γερμανικό Λύκειο, λαμβάνοντας και υποτροφία, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Wuerzburg, απ’ όπου αποφοίτησε με τιμητική διάκριση "Praedikatsexamen". Την πρακτική άσκηση και τις μετέπειτα κρατικές εξετάσεις ολοκλήρωσε επίσης με τιμητική διάκριση "Praedikatsexamen".

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε ως επιστημονική συνεργάτιδα στον τομέα του Αστικού Δικαίου, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε το διδακτορικό της στο Αστικό Δίκαιο, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί το τρέχον έτος.

Επιπλέον εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Σημαντικός σταθμός της επαγγελματικής της καριέρας αποτέλεσε η εννιάμηνη πρακτική της σε πασίγνωστο διεθνές δικηγορικό γραφείο με έδρα το Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της και μέχρι σήμερα εργάζεται ως νομικός σύμβουλος σε μεγάλη γνωστή γερμανική εταιρεία.

*****

22) Μαγγίνα Μαρία, Αθήνα


Επικοινωνιολόγος
 
Λίγα λόγια

Η Μαρία Μαγγίνα γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing Management (BSc ULV California, USA) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA ULV California, USA). Παράλληλα σπούδασε Υποκριτική και Σκηνοθεσία.

Έχει εργαστεί ως στρατηγική αναλύτρια & διευθύντρια Επικοινωνίας σε εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες με παράλληλη δραστηριοποίηση στον χώρο της εστίασης. Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του θεατρικού σχήματος «Συν Κάτι - σύνολο τέχνης» και της διαφημιστικής εταιρείας Chi advertising s.a. Το 2017 συν-ίδρυσε την Bateau Lavoir ΑΜΚΕ με στόχο την αναβίωση, διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. 

Το όραμά της είναι να προωθήσει την κοινωνική συνοχή μέσω του πολιτισμού και της κριτικής σκέψης με αλτρουιστικές δράσεις. Προσφέρει κοινωνικό έργο διοργανώνοντας και επιμελώντας δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτο πληθυσμό.

Μία από αυτές τις ποιοτικές υποψηφιότητες νέων ανθρώπων – η οποία ανακοινώθηκε σήμερα – είναι και η επικοινωνιολόγος Μαρία Μαγγίνα. Η γνωστή Κηφισιώτισσα, με σύνθημά της "Πίστη για την Νικη" αποφάσισε να συστρατευθεί στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ

Ευθύνη της Ευρώπης η προστασία της Ιεράς Μονής της Χώρας

ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Μαγγίνα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στο BEST TV (30/04/24)

Η σελίδα της στο Facebook

Ιστοσελίδα της

*****

23) Μαγγίνας Νικόλαος, Έβρος

Δικηγόρος,
Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος,
MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου

Λίγα λόγια

Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Μαΐου 1983. Κατάγομαι από το Τυχερό Έβρου, με απώτερη Προσφυγική (αρβανίτικη) καταγωγή από την Ανατολική Θράκη και την πόλη Μεγα Ζαλούφι (το γένος Καρυοφυλλίδη-Μουζαιδη). Ο παππούς μου ηταν Ιερεάς ο οποίος ακολουθούσε την αυστηρή παράδοση του ορθοδόξου κινήματος των Κολλυβάδων.

Είμαι δικηγόρος Δασολόγος περιβαλλοντολόγος με MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

Διετέλεσα ως πρόεδρος της νεολαίας Τυχερού. Έχω υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τυχερού. Είμαι αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Σύλλογου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου.

Ήμουν υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Έβρου με το κόμμα ΝΙΚΗ στις εκλογές του 2023.

ΑΡΘΡΑ

Σε δείπνο με παρακρατικούς, ψευτομουφτήδες βουλευτές της Νέας Αριστεράς

ΒΙΝΤΕΟ 

Νίκος Μαγγίνας. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ

«Βιωσιμότητα και ανάπτυξη με σεβασμό σε Περιβάλλον και Κοινωνική Δικαιοσύνη» - Νικόλαος Μαγγίνας

Η σελίδα του στο Facebook 

Το κανάλι του στο YouTube

*****

24) Μακρυδάκη Φιλοθέη, Αθήνα
 

Φοροτεχνικός, Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτών, Αρθρογράφος

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ανάστημα και να κάνουμε την αλλαγή με ανθρώπους που πιστεύουν στο μεγαλείο αυτής της χώρας.
Τα ελληνικά ζητήματα είναι και ευρωπαϊκά και τα ευρωπαϊκά ζητήματα είναι και ελληνικά. Γι’ αυτό οι ευρωεκλογές είναι μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα θέματα της κάθε χώρας είναι αυτές που καθορίζουν την πολιτική και κατά συνέπεια την καθημερινότητά μας στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για τρεις βασικούς λόγους:
- Πρώτον, δεν περισσεύει καμία φωνή που υπερασπίζεται τις διαχρονικές αξίες της πατρίδας μας, και σε όποιον δίνεται η ευκαιρία, όπως και σε μένα τώρα, πρέπει να το κάνει με στεντόρεια φωνή.
- Δεύτερον, θέλω να βάλω ένα λιθαράκι για να ανέβει το πολιτικό ήθος, γιατί χρειαζόμαστε πολιτικούς με προτάσεις και όχι πολιτικούς που αναλώνονται σε αλληλοκατηγορίες.
- Τρίτον, έχω τις γνώσεις που χρειάζονται για τα οικονομικά του κάθε πολίτη, ώστε να παρέμβω για το καλό του Έλληνα, αλλά και του Ευρωπαίου πολίτη, στο κέντρο όπου λαμβάνονται όλες οι οικονομικές αποφάσεις.
Αν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Έλληνας είναι κακός πολίτης, είναι "απατεωνίσκος", και άλλα διάφορα, να αντιστεκόμαστε και να επισημάνουμε ότι ο Έλληνας έχει φιλότιμο, πραγματικές αξίες και τεράστιες δυνατότητες. Γι’ αυτό, όταν βρεθεί σε ένα περιβάλλον, που να του το επιτρέπει, διαπρέπει. Αυτό το περιβάλλον, θέλουμε να δημιουργήσουμε για να διαπρέψει και πάλι, και πρωτίστως φυσικά εδώ στην Ελλάδα.

- Φιλοθέη Μακριδάκη

Λίγα λόγια

Φοροτεχνικός - Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτών

Κάτοχος Α Τάξης υπογραφής Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και siteμε επίκαιρες φορολογικές αναλύσεις και πολυετή τηλεοπτικές παρεμβάσεις για την υποστήριξη της τσέπης του φορολογούμενου πολίτη.

BINTEO

Ομιλία Φιλοθέης Μακρυδάκη, υποψηφίας Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, σε εκδήλωση στην Πάτρα (13-5-24)

Η σελίδα της στο Facebook

*****

25) Μαρκούδης Λυκούργος, Αθήνα
 
Επικοινωνιολόγος,
Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός Παραγωγός ("Πειραϊκή Εκκλησία"), Τηλεπαρουσιαστής,
Πτυχ. Επικοινωνίας και ΜΜΕ, MA in Media Management,
ΜΑ στη Δογματική Θεολογία, MSc στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό

Αγαπητοί συνέλληνες, ήρθε η ώρα να δώσουμε τη δική μας μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Ελλάδας, χωρίς φίλτρα, χωρίς συμφέροντα, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς μυστικά.
Ενώνω τη φωνή μου με τη μόνη αληθινή φωνή που έχουμε σήμερα στο πολιτικό μας σύστημα. Τη φωνή που δεν προσβάλει κανέναν από εμάς που αγαπάμε την Πατρίδα και την Πίστη μας. Με τη ΝΙΚΗ, το πατριωτικό κίνημα που μας εκφράζει.
Με τη βοήθεια του Θεού, με έναν αγώνα τίμιο και δίκαιο θα διεκδικήσω μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο και χρειάζομαι την υποστήριξη όλων σας.

- Λυκούργος Μαρκούδης
Λίγα λόγια

Ο Λυκούργος Μαρκούδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Από μικρός επισκέφθηκε και αγάπησε την Αγία Γη και από το 1990 ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο κάνοντας αρχικά εκπομπές για τους Αγίους Τόπους.

Σπούδασε Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο MA in Media Management και εργάστηκε για 13 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση ως παρουσιαστής. Παράλληλα δάνεισε τη φωνή του συμμετέχοντας σε δεκάδες σειρές και ταινίες. Από το 2004 ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας ενώ βρέθηκε εκατοντάδες φορές στην Αγία Γη έχοντας την ευθύνη χιλιάδων προσκυνητών.

Έλαβε το Μεταπτυχιακό στη Δογματική Θεολογία (Α.Π.Θ.), το MSc στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό, κάνοντας πολλές ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συμμετείχε στη συγγραφή τριών βιβλίων για παιδιά. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

 
  

*****

26) Μεταλληνός Δημήτριος, Κέρκυρα
 

Δρ. Ιστορίας πτ. Θεολογίας και Γερμανικής Φιλολογίας,
Μέλος Ε.ΔΙ.Π. Ιονίου Πανεπιστημίου,
Δημοτικός Σύμβουλος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

1. Χριστοί Ευρωβουλευτές, για χριστή Ευρώπη.
2. Ορθόδοξοι Έλληνες στην Ευρώπη κι όχι παγκοσμιοποιημένοι ευρωπαίοι στην Ελλάδα
3. Γιατί έχουμε... Λόγο!

- Δημήτριος Μεταλληνός
Λίγα λόγια

Ο Δημήτριος Μεταλληνός, υιός του μακαριστού πατρός Γεωργίου και της πρεσβυτέρας Βαρβάρας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, έζησε στη Γερμανία (1970-75) και περάτωσε την εγκύκλιο παιδεία στο Νέο Ψυχικό (Αθήνα). Πτυχιούχος της Γερμανικής Φιλολογίας και της Θεολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και του Εθνικού Ωδείου (πιάνο και εκκλησιαστική μουσική). Εξειδικεύθηκε στη νεότερη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία στο «Κέντρο Ελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών» στο Queens College της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.). 

Διδάκτορας του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Υπηρετεί από το 1998 ως μόνιμο μέλος Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, θεραπεύοντας το γνωστικό αντικείμενο: «Οργάνωση και Τεκμηρίωση Αρχείων». Έχει συγγράψει μονογραφίες, μελέτες και επιστημονικά άρθρα, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ερευνητής σε ελληνικά, βρετανικά και γερμανικά αρχεία. Υπηρέτησε ως Διερμηνέας και Μεταφραστής της Γερμανικής και Αγγλικής στον Ελληνικό Στρατό, συμμετέχοντας σε αποστολές στο εξωτερικό.

Κατά την περίοδο 1998-2002 υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του νεοσύστατου Δήμου Φαιάκων, από το 2014 είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κερκυραίων και Διαποντίων, ενώ την περίοδο 2019 έως 31.12.2023 υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι νυμφευμένος με τη Ληξουριώτισα Σπυριδούλα Κατερέλου και πατέρας τριών ενήλικων θυγατέρων.

ΑΡΘΡΑ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
"Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε'... 202 χρόνια από τον Θάνατό του"
 
 
Η ιστοσελίδα του

*****

27) Μπαλιάκας Κωνσταντίνος, Κοζάνη
 

Γεωλόγος πετρελαίου MSc

Λίγα λόγια

Γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας το έτος 1983 και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής. Ολοκλήρωσε τις τριτοβάθμιες σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως Γεωλόγος. Στη συνέχεια αποφοίτησε από ένα νεοσύστατο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων» σε ένα πλαίσιο προετοιμασίας ελληνικού επιστημονικού δυναμικού για τη στελέχωση μελλοντικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Παράλληλα ολοκλήρωσε την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου «Ανδρέας Βουτσινάς» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ολόκληρη σχεδόν η γενιά του και όχι μόνο, ήταν έτοιμος να μεταναστεύσει στο εξωτερικό για εργασία όμως, το πείσμα και η αγάπη του για την Πατρίδα τον οδήγησαν σήμερα να είναι έγγαμος με τρία παιδιά, όπου ζει και εργάζεται σε φαρμακείο στο Πρωτοχώρι Κοζάνης. Πιστεύει ακράδαντα πως με πίστη στο Θεό και αλλαγή εξολοκλήρου του πολιτικού σκηνικού με ανθρώπους νέους με όρεξη και αγάπη για την Ελλάδα, θα αλλάξουν τα πάντα.

Όραμά του, η άμεση εξόρυξη των εγχώριων κοιτασμάτων με απώτερο σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα δεσμά των ξένων κέντρων εξουσίας άπαξ δια παντός. Συστρατεύθηκε με τη ΝΙΚΗ με την απόλυτη βεβαιότητα ότι, πρόκειται για την πιο υγιή πολιτική κίνηση από τον αείμνηστο Ιωάννη Καποδίστρια και έπειτα.

ΒΙΝΤΕΟ: Κωνσταντίνος Μπαλιάκας για Υδρογονάνθρακες

Η σελίδα του στο Facebook

Το κανάλι του στο YouTube

*****

28) Μπαγλατζή Ξενιά Σοφία, Αλμυρός Βόλου

Γεωπόνος Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,
Μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην Ειδικότητα Γεωργίας και Βελτίωσης Φυτών,
Οινολόγος

Στις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024, αποδέχτηκα την αξιότιμη πρόταση να είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, ώστε να συστρατευθω μαζί με αξιόλογους ανθρώπους για έναν κοινό και ευλογημένο αγώνα. Ήρθε η ώρα να θυμίσουμε ξανά στη Ελλάδα μας αλλά και στην Ευρώπη ποιες ηθικές και αξίες έχει η χώρα μας, τόσο σε επίπεδο πνευματικό όσο και σε πολιτιστικό! Για τη Νίκη του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από άκρη σε άκρη!

- Ξενιά Σοφία Μπαγλατζή
Λίγα λόγια

Γεννήθηκα 1 Αυγούστου 1994 στο Βόλο Μαγνησίας. Ανατράφηκα μέσα σε μία αγροτική οικογένεια που αγωνιζόταν καθημερινά για τα προς το ΖΗΝ. Σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι απόφοιτη Γεωπόνος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, με πτυχίο μεταπτυχιακού επιπέδου (integratedmaster), στην ειδικότητα Γεωργίας και Βελτίωσης των Φυτών. Επιπλέον έχω πιστοποίηση ασκήσεως επαγγέλματος του Οινολόγου. Τέλος είμαι έγγαμη, μητέρα 2 ανήλικων τέκνων και κατοικώ στην Αθήνα.

Συστρατεύθηκα με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ για έναν κοινό και ευλογημένο αγώνα. Έναν αγώνα μέσα από τον οποίο θα κερδίσουμε ξανά την Ελλάδα που μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσουμε ξανά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ποιες αξίες και ιδανικά πρεσβεύει η χώρα μας. Χαρακτηριστικά τα οποία απορρέουν από τις ρίζες των προγόνων και των Αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας. Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια και να θωρακίσουμε τα παιδιά μας που βάλλονται καθημερινά. Ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί το βασικό πυλώνα της οικονομίας μας. Ήρθε η ώρα για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Η σελίδα της στο Facebook

*****

29) Νάνου Κωνσταντίνα, Θεσσαλονίκη
 

Δρ Γεωπόνος – Επιστήμων Τεχνολογίας Τροφίμων

Σε μια Ευρώπη που καταρρέει πνευματικά και δημογραφικά, η ΝΙΚΗ εργάζεται για μια Ευρωπαϊκή Πολιτική που θα στηρίξει την παραδοσιακή οικογένεια και τους νέους μας που ονειρεύονται μια ζωή με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία!
Ως Γεωπόνος και Επιστήμων Τεχνολογίας Τροφίμων θα αγωνιστώ ώστε η αγροτική πολιτική της Ευρώπης να ενισχύει με υπευθυνότητα τον Έλληνα γεωργό, κτηνοτρόφο και αλιέα.
Η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι η διατροφική αυτάρκειά της βασίζεται στην κρίσιμη πρωτογενή παραγωγή και τη διατροφική αυτάρκεια της Ελλάδας και των χωρών του Νότου.

- Κωνσταντίνα Νάνου
Λίγα λόγια

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979. Είμαι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είμαι Γεωπόνος με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Πραγματοποίησα μεταπτυχιακές, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές πάνω στη βιοτεχνολογία τροφίμων και από το ερευνητικό μου έργο προέκυψαν 9 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές.

Δίδαξα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως ακαδημαϊκή υπότροφος και ως εντεταλμένη διδάσκουσα από το 2021 έως το 2023. Εργάζομαι στην Ι.ΣΑΕΚ (πρώην Ι.ΙΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το 2019 έως σήμερα. Είμαι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής από το 2023 έως σήμερα.

Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδής και Διατήρησης Βυζαντινών Τεχνών και Ελληνορθοδόξων Παραδόσεων «Βυζάντιο», με έδρα τις Συκιές Θεσσαλονίκης, από το 2014 έως το 2023.

Η σελίδα της στο Facebook 

*****

30) Ντουλμπέρης Μιχάλης, Ελβετία
 

Ειδικός Γαστρεντερολόγος, Ειδικός Παθολόγος,
Διδάκτωρ ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Βέρνης

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Ντουλμπέρης Μιχαήλ και γεννήθηκα στην Πάτρα (1982), ενώ κατάγομαι και από Θεσπρωτία εκ πατρός.

Το 2005 αποφοίτησα από το τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ και τον επόμενο χρόνο ξεκίνησα την διδακτορική μου διατριβή στο ίδιο τμήμα. Το 2008 εισήχθηκα στην Ιατρική Σχολή ΔΠΘ. Το 2012 περάτωσα την στρατιωτική μου θητεία (9 μήνες Έβρος) ενώ το 2013 παντρεύτηκα με ορθόδοξο γάμο την σύζυγό μου (Άρτεμη Κατσιαφλάκα, δασκάλα εκ Δεσκάτης Γρεβενών) με την οποία απέκτησα τρία παιδιά. Τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσα την άμισθη διατριβή μου με βαθμό άριστα. Το 2014 μετά την αποφοίτηση από την Ιατρική σχολή (βαθμός 8) μετακόμισα οικογενειακώς στην Ελβετία. Έκτοτε ελέω Θεού εκπόνησα την δεύτερη διδακτορική διατριβή μου στην Βέρνη (2020) καθώς και τις ειδικότητες του ειδικού παθολόγου (2020) και του γαστρεντερολόγου (2022).

Είμαι διδάσκων της Ιατρικής Σχολής Ζυρίχης και εργάζομαι σε ιδιωτική κλινική. Είμαι συγγραφέας 130 δημοσιεύσεων σε έγκριτα, αγγλόφωνα, ιατρικά περιοδικά. Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική πρόσκληση ως υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ γιατί πρεσβεύει τις αξίες μου: Άδολη, αγνή αγάπη προς τον Χριστό, την Πατρίδα, την Οικογένεια και κάθε άνθρωπο χωρίς διακρίσεις. Αγωνίζομαι εξ όλης καρδίας και ισχύος να διώξουμε το καθεστώς της διαφθοράς-αναξιοκρατίας και να επιστρέψουμε όλοι οι εξορισμένοι Έλληνες στην πολυπόθητη, ιερή μητέρα Πατρίδα.

Η σελίδα του στην κλινική όπου εργάζεται στην Ελβετία

Ιατρικές δημοσιεύσεις

*****

31) Πελίδου Συγκλητή-Ερριέτα, Θεσσαλονίκη
 

Ιατρός Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το Σύνταγμα είναι πυξίδα μας.
Η δικαιοσύνη το πρόσωπό μας.
Στη ΝΙΚΗ έχουν συνταχθεί άνθρωποι από κάθε κονωνικό χώρο. Τους ενώνει η πίστη στον Ένα Τριαδικό Θεό, η αγάπη για την Πατρίδα, την οικογένεια, τον αναγκεμένο συνάνθρωπο.
Αυτά τα ιδανικά με γοήτευσαν και οδήγησαν τα βήματά μου στον κοινό αγώνα με τη ΝΙΚΗ για την Ελλάδα που ματώνει, που νοσεί, που χάνεται.
Οι 8/10 των οδηγιων που μας αφορούν αποφασίζονται στην Ευρωβουλή. Γι' αυτό είναι σημαντική η συμμετοχή μας.
Η επιλογή ανθρώπων με ήθος, πίστη, Ελληνική παιδεία και φιλοπατρία είναι αναγκαία για το συμφέρον και τα δίκαια της Ελλάδος.
Μοναδικός στόχος μας: η νίκη της ΝΙΚΗΣ!!!

- Συγκλητή - Ερριέτα Πελίδου
Λίγα λόγια

Η Συγκλητή-Ερριέττα Πελίδου κατάγεται από τις Σέρρες. Αριστούχος απόφοιτη του Γυμνασίου Σερρών και του 1ου Λυκείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ («Λίαν Καλώς») με ειδικότητα Νευρολογίας (1987), είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ με βαθμό «Άριστα» (1993). Εχει εργασθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Χώρας μας ως Επιμελήτρια και Διευθύντρια.

Είναι Καθηγήτρια Νευρολογίας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μέχρι το 2022. Εχει μετεκπαιδευθεί στην Νευροανοσολογία (Ιατρική Σχολή Κarolinska, Στοκχόλμη-Σουηδία), έχει διατελέσει Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια επί δύο έτη σε έμμισθη θέση (Nobel Forum Σουηδίας και Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης) και Επισκέπτρια Καθηγήτρια επί δύο έτη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, ενώ έχει συνεργασθεί στην μελέτη βιολογικών υλικών στην Πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ.

Έχει πλούσιο ερευνητικό επιστημονικό έργο (πολυκλινικές ερευνητικές και κλινικές μελέτες), έχει βραβευθεί για τέσσερις από αυτές τις μελέτες, ενώ έχει μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά με πολλές επιστημονικές ετεροαναφορές (google scholar citations). Είναι Κριτής Επιστημονικών Μελετών και Μέλος πολλών Ελληνικών και διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών (ενδεικτικώς: Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ), Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας, Μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΝΕ επί οκτώ έτη και Εκπρόσωπος επί τέσσερα έτη του Κλάδου Νευροανοσολογίας της ΕΝΕ, Εκπρόσωπος της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολλαπλής Σκλήρυνσης επί τέσσερα έτη, Μέλος I.H.A. (Διεθνής Σύνδεσμος Ελλήνων Επιστημόνων), Μέλος της Ομάδας Εργασίας της Γενικής Γραμματείας Υπουργείου Υγείας για την επικαιροποίηση των διαγνωστικών / θεραπευτικών πρωτοκόλλων νευρολογικών νοσημάτων και την δημιουργία μητρώων ασθενών (ομάδα απομυελινωτικών νοσημάτων) (2021-2022).

ΒΙΝΤΕΟ


Η σελίδα της στο Facebook
 

*****

32) Σαμαράς Χριστιανίδης Ανέστης, Αριδαία
 
 
Οικονομολόγος
 
Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Σαμαράς Ανέστης το γένος Χριστιανίδης, ετών 48.

Ζω και δραστηριοποιούμαι στην Αριδαία Αλμωπίας του νομού Πέλλας.

Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών τα οποία και απέκτησα με την σύζυγό μου, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα Καρανικόλα Χαρίκλεια.

Είμαι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Λάρισας, Σχολής διοίκησης & οικονομίας του τμήματος λογιστικής με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά.

Διατηρώ από το 2018 επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς με υπηρεσίες ευεξίας, παραγωγή και εμπορία προϊόντων ευεξίας.

Γνωρίζω άριστα την αγγλική γλώσσα ενώ μέτρια την ιταλική και την τουρκική γλώσσα. Επίσης είμαι τελειόφοιτος του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος Δ.Π.Μ.Σ. Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη του οικονομικού τμήματος του ΑΠΘ.

Τέλος είμαι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πέλλας και κατέχω την θέση του αντιπροέδρου στο τμήμα Υπηρεσιών.

ΒΙΝΤΕΟ

 
 
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ: "ΑΝ ΜΠΕΙ Η "ΝΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ..ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ" Συνέντευξη Ανέστη Σαμαρά, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στο HELLAS TIME και στη Μαρία Μποζίνη (15/04/2024).
 
 
 
Η σελίδα του στο Facebook

 
Το κανάλι του στο YouTube

*****

33) Σταλίδης Ανδρέας, Μεγ. Βρετανία
 

 
Ανάπτυξη και επαλήθευση μαθηματικών μοντέλων για τη διαχείριση κινδύνου στον χώρο της ενέργειας και εμπορεύσιμων αγαθών,
Δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού Αντίβαρο,
Συντάκτης άρθρων γνώμης στην Εστία
 
Λίγα λόγια

Ο Ανδρέας Σταλίδης γεννήθηκε στην Καλαμαριά τον Δεκέμβριο του 1972. Διακρίθηκε σε μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών και Πληροφορικής με αποκορύφωμα την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στην 7η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα στη Βουλγαρία το 1990. Σπούδασε Φυσική στο ΑΠΘ (1996) και απέκτησε τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών: MSc στην Πληροφορική (Reading 1997), MA στις Διεθνείς Σχέσεις (Reading 1998) και MPhil στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (Imperial College 2000) με τριπλή υποτροφία.

Εργάζεται από το 2001 στον χώρο της ενέργειας στη Μεγάλη Βρετανία σε τέσσερις ιδιωτικές εταιρείες με αντικείμενο την ανάπτυξη και επικύρωση μαθηματικών μοντέλων (development και validation) για την διαχείριση κινδύνων (risk management) στις αγορές ενέργειας και άλλων εμπορεύσιμων αγαθών (commodities).

Το 2001 δημιούργησε το ηλεκτρονικό περιοδικό Αντίβαρο, που έγινε γνωστό από την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού. Από το 2015 γράφει άρθρα γνώμης στην Εστία. Είναι Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ελληνισμού. Έχει εκδώσει το βιβλίο «Μακεδονία. Αντίβαρο στην ηττοπάθεια» το 2019 και δύο βιβλία για εκμάθηση στο σκάκι (2021). Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
 
ΑΡΘΡΑ
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
Η σελίδα του στο Facebook

*****

34) Τάκης Αντώνιος, Καβάλα


Ειδικός Καρδιολόγος

Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, οι προσδοκίες που είχαμε από την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πραγματοποιήθηκαν, κυρίως γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα της χώρας μας. Επίσης, στις μέρες μας, τα κέντρα λήψης αποφάσεων δεν φροντίζουν για τις πραγματικές ανάγκες των ευρωπαίων πολιτών, και ο μόνος τρόπος αντίδρασης που έχουμε είναι την εκλογή ευρωβουλευτών που θα μάχονται για τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτό αποτελεί ένα από τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν από μια ισχυρή εθνοκεντρική κυβέρνηση, όπως την οραματιζόμαστε στην ΝΙΚΗ, για να γίνει η Ελλάδα πάλι μια αξιοσέβαστη δύναμη, όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

- Αντώνιος Τάκης

Η σελίδα του στο Facebook

*****

35) Τζέμη Μαρία, Θεσσαλονίκη

Χειρουργός Οδοντίατρος (DDs),
Υποψήφια MSc “Ερευνητική Μεθοδολογία στην Ιατρική και στις Επιστήμες Υγείας” της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ

Λίγα λόγια

Η Δρ. Τζέμη Μαρία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 27 ετών. Είναι το 7ο κατά σειρά τεκνό μιας υπερπολύτεκνης παραδοσιακής οικογένειας 10 παιδιών. Ο πατέρας της, εκπαιδευτικός και απόφοιτος της Αθωνιάδος, και η μητέρα της, καθηγήτρια Νοσηλευτικής, την γαλουχήσαν με Ορθόδοξες αξίες και πατριωτικό αίσθημα. Είναι έγγαμη μητέρα τριών μικρών παιδιών.

Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2015 από όπου και απέκτησε τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου (DDs) το 2021. Τον Σεπτέμβριο του 2021 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της "Ερευνητική Μεθοδολογία στην Ιατρική και στις Επιστήμες Υγείας" της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ με εξειδίκευση στην κλινική ερευνά, το οποίο ολοκληρώνει με την συγγραφή της διπλωματικής της. Παράλληλα με τις σπουδές της έκανε την πρακτική της σε ιδιωτικά Οδοντιατρεία και εργάστηκε εθελοντικά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Παιδοδοντιατρικής ως βοηθός.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα οδοντιατρικών συνεδρίων και ημερίδων καθώς και στην συγγραφή δημοσιευμένων εργασιών. Κατέχει πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών και πληροφορικής. Παράλληλα με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της δραστηριότητα έχει δημιουργήσει από τον Αύγουστο του 2020 την δική της οικογένεια και αγωνίζεται καθημερινά με τον σύζυγό της να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά της τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας.

*****

36) Τσαρούχα Ζωή, Θεσσαλονίκη


Φιλόλογος, π. Διοικητικό μέλος του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ελλάδας

Η Ελλάδα συρρικνώνεται και η ζωή των Ελλήνων υποβαθμίζεται συστηματικά.
Σε μια Ευρώπη που στραγγαλίζεται από το Ισλάμ, η ακρίβεια στα τρόφιμα αλλά και στην ενέργεια οδηγεί σε αδιέξοδο το μέσο Έλληνα και τον συνταξιούχο, διεκδικούμε τα δικαιώματα και την στήριξη της Οικογένειας και επιζητούμε ευρωπαίκές πολιτικές που θα ενδυναμώσουν τον πυρήνα της Κοινωνίας.
Με φροντίδα και υποστήριξη για τους ευάλωτους, για τους φροντιστές ατόμων με προβλήματα, με έμπρακτη υποστήριξη στον πρωτογενή τομέα με οικονομικα κίνητρα επιστροφής των παιδιών μας στην πατρίδα μας, η ΝΙΚΗ αντιτάσσει έναν ειλικρινή έντιμο πολιτικό λόγο.
Είμαστε οι Ακρίτες της Ευρώπης, οι θεματοφύλακες των αξιών που δημιούργησαν τον Ευρωπαίκό Πολιτισμό. Και αυτόν τον αγώνα καλούμαστε άλλη μια φορά να δικαιώσουμε.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα κρατήσουμε ψηλά την Πίστη μας και τη Σημαία μας δίνοντας τους την αίγλη που τους αξίζει.

- Ζωή Τσαρούχα

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Τσαρούχα Ζωή, κόρη του Νίκου Τσαρούχα, για όσους τυχόν τον γνωρίζατε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Βάλιας και του Νίκου και ευτυχής γιαγιά της Ζωής-Ιωάννας και του Δημήτρη.

Ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία των γαλλικών σε ενήλικες αλλά και σε παιδάκια με σύνδρομο DOWN.

Η ενασχόλησή μου επί 28 έτη στο ΙΚΑ ως διοικητικό του μέλος, εντείνει το ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα των πολιτών στην απουσία οργανωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και στην έλλειψη σύγχρονων μονάδων περίθαλψης. Για μια ποιοτική και μισθολογική αναβάθμιση στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, με σεβασμό στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια και ζωή, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο κίνημα ΝΙΚΗ, για μια Ελλάδα που τείνει να χάσει την ταυτότητά της, τις αξίες και την πίστη της σε Θεό και ιδανικά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ευρώπη αξίζει να εκπροσωπείται από Έλληνες με καθαρή συνείδηση και θα αγωνιστώ μαζί σας γι αυτό!

ΑΡΘΡΑ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
στην εκπομπή "Εξαίρεση" και στον Πασχάλη Μουλά (10/05/2024)
 
 
 
 
Η σελίδα της στο Facebook

*****

37) Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης), Αθήνα
 

Καθηγητής Σεισμολογίας Παν/μιου Αθηνών,
Δ/ντης Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,
Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι

1- Σωστή πολιτική προστασία με έμφαση την σεισμική θωράκιση των σχολείων μας, των δημόσιων κτηρίων, των Νοσοκομείων και των ιερών ναών. Για τους τελευταίους δεν έχει ληφθεί ΠΟΤΕ καμμία μέριμνα.
2- Αξιοποίηση των λιγνιτικών κοιτασμάτων με νέες τεχνολογίες μηδενικού περιβαντολογικού αποτυπώματος και περιορισμός των πανάκριβων εισαγόμενων ανεμογεννητριών που καταστρέφουν τις βουνοκορφές μας και που δεν είναι τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όπως μα τις παρουσιάζουν τα διάφορα συμφέροντα.
3- Ενίσχυση της έρευνας στη πολεμική βιομηχανία για την δημιουργία νέων οπλικών συστημάτων και την αναβάθμιση των παλιών, για να μην εξαρτόμαστε από εμπόρους όπλων ακόμα και από μία βίδα…
4- Ενίσχυση της εφαρμοσμένης έρευνας στα ανώτατα ιδρύματα και δημιουργία spin off εταιριών για την αναζωογόνηση της διαλυμένη Ελληνικής βιομηχανίας.

- Άκης Τσελέντης
Λίγα λόγια

Ο Άκης Τσελέντης γεννήθηκε στο Βελγικό Κονγκό και έζησε τα νεανικά του χρόνια στην Κεφαλονιά. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc στη Γεωφυσική στο Leeds University (Αγγλία), MSc στα Ηλεκτρονικά στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, MPhil στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στην Φυσική του Εσωτερικού της Γης, Διδακτορικό (PhD) στη Σεισμολογία στο Imperial College του Λονδίνου και μεταδιδακτορικές σπουδές στην Τεχνική Σεισμολογία στο Ινστιτούτο Σεισμών του Πανεπιστημίου του Τόκιο.

Είναι επισκέπτης καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, και επίτιμο μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Μεταξύ του 1986 και 1989 ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής. Υπήρξε επίσης εκπρόσωπος σεισμολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ασία. Από το 1990 άρχισε να εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου διετέλεσε επί μακρόν καθηγητής Σεισμολογίας και Γεωφυσικής, καθώς και διευθυντής του Εργαστηρίου Σεισμολογίας.

Έχω 300 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και Συνέδρια. Στο ενεργητικό μου έχω 5 βιβλία και 5 διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

ΑΡΘΡΑ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
Άκης Τσελέντης: Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε απόψεις - Γιατί είμαι υποψήφιος με το κόμμα Νίκη | Νατσιός Ευρωεκλογές 2024: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τους κόμματος Νίκη και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης στο Kontra
 
Η σελίδα του στο Facebook
 
Δηλώσεις στα ΜΜΕ

*****

38) Φούσα Αθηνά, Ιωάννινα

Νομικός, Επιχειρηματίας

Λίγα λόγια

Η Αθηνά Φούσα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι κόρη του δικηγόρου Αντωνίου Φούσα και της Ελένης Φούσα. Μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ επισκεπτόταν τακτικά την πατρίδα της την Ήπειρο, τόπο καταγωγής της οικογένειας της, με ιστορικό προσφοράς στο έθνος και στον συνάνθρωπο.

Αποφοιτώντας από το Κλασσικό Αρσάκειο Ψυχικού σπούδασε νομικά στην Ελλάδα (Α.Π.Θ.) και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο (Westminster University), όπου εξειδικεύτηκε στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Η Αθηνά είναι δικηγόρος Αθηνών, έχει εργασθεί επί σειρά ετών στο “Δικηγορικό Γραφείο Αντωνίου Φούσα & Συνεργάτες”, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης την οποία διατηρούν οικογενειακώς. Είναι παντρεμένη και με τον σύζυγό της έχουν έναν γιο.

Ομιλεί την Αγγλική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα. Οραματίζεται ότι μια δυναμική συμμετοχή της ΝΙΚΗΣ στο Ευρωκοινοβούλιο θα συνιστά ένα ακόμα βήμα στην δύσβατη αλλά αναγεννητική διαδρομή που ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου του 2023.

*****

39) Φράγκου Δέσποινα, Καβάλα

ΕΛΚΕΠΑ, Σχολή Λογιστών Μηχανογράφων,
Εθνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων ΗΠΑ,
-Executive Diploma in Management
-Master of Business Administration
(Accreditation as Executive Strategist)
Άνεργη

Λίγα λόγια 
 
Γεννήθηκα και κατοικώ στη Καβάλα από το 1974. Τελείωσα την σχολή Λογιστών - Μηχανογράφων του ΕΛΚΕΠΑ. Είμαι κάτοχος των Executive Diploma In Management και Master in Business Administration (Accreditation as Executive Strategist) από την Εθνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων ΗΠΑ. Είμαι μέλος παραδοσιακών χορευτικών συλλόγων και χορωδιών. Συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι μία απλή Ελληνίδα πολίτης, που πονάει τούτο τον τόπο, μεγαλώνοντας με σεβασμό απέναντι στις αξίες των προγόνων μας, με αγάπη για την πατρίδα μας, θέλοντας η χώρα μου να ζει, όχι με δανεικά, αλλά με ιδανικά.

Ασφαλώς το να αποφασίζει κάποιος να συμπεριληφθεί το όνομά του ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές οποιουδήποτε πολιτικού σχηματισμού δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο κάθε ένας εμφορείται από διαφορετικά κίνητρα. Προσωπικά θεωρώ ότι "ἀπό Θεοῦ ἂρξασθαι".

Το πρώτο, λοιπόν, πράγμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον για τη ΝΙΚΗ, ήταν η προβολή ενός άλλου αξιακού κόσμου, δηλαδή η σαφής πίστη στην Ορθοδοξία, η έμπρακτη ορθοπραξία και η αγάπη για τον Ελληνισμό, τον άδολο πατριωτισμό.
Το δεύτερο πράγμα που με τράβηξε στη ΝΙΚΗ ήταν η συνάντηση με πληθώρα γνήσιων και έντιμων ανθρώπων. Και κατά τα λόγια του αυστριακού Μέτερνιχ που αφορούσαν στο πρόσωπο του πρώτου Κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας, του Ιωάννη Καποδίστρια, που σημειωτέον τον απεχθανόταν κιόλας, "ο μόνος αντίπαλος που δύσκολα ηττάται είναι ο απόλυτα έντιμος άνθρωπος".

*****

40) Χατζή Μαρία, Φλώρινα

Αεροσυνοδός, Φοιτήτρια Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ

Η Φλωρινιώτισσα κ. Μαρία Χατζή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ

 

*****

41) Χατζηδάκης Κωνσταντίνος, Σύρος

Αξιωματικός Βατραχανθρώπων Λ.Σ ε.α.

Χωρίς οικογένεια ΔΕΝ ΖΕΙΣ…
Χωρίς πατρίδα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ…
Χωρίς Θεό ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ…
ΕΩΣ ΕΔΩ…
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

- Κωνσταντίνος Χατζηδάκης
Λίγα λόγια

Γεννήθηκα στη Σύρο το1969 και είμαι πατέρας μιας κόρης. Είμαι κάτοχος πτυχίου επιστήμης φυσικής αγωγής (ΙΕΚ).

Υπηρέτησα την θητεία μου στους Καταδρομείς το 1988 και τελείωσα το σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών Π.Ν. και Αλεξιπτωτιστών το 1989.

Στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος ως Βατραχάνθρωπος Ο.Υ.Κ. (Μ.Υ.Α.) εντάσσομαι το 1993 έως και το 2016 όπου και αποστατρεύτηκα. Έχω λάβει εκπαιδεύσεις σε σχολεία με επιχειρησιακά αντικείμενα. Πήρα μέρος σε πολλές επιχειρήσεις στην καριέρα μου, ενδεικτικά σε έρευνες για αγνοούμενους και διασώσεις ανθρώπων σε θαλάσσιο περιβάλλον όπως στα ναυάγια Σάμινα και Δύστος, σε καταδιώξεις και συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών, σε φύλαξη θαλασσίων συνόρων και αποτροπή λαθραίας μετανάστευσης, στην ασφάλεια υψηλών προσώπων συμπεριλαμβανομένου Προέδρου Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών, Υπουργών και Προέδρων ξένων κρατών όπως του Προέδρου Τζορτζ Μπους στην διάρκεια των επισκέψεών του στην Ελλάδα.

Έχω λάβει μέρος στην επιχείρηση των Ιμίων το 1996 και διαφύλαξα την ελληνική σημαία από την συγκεκριμένη βραχονησίδα. Μετά την αποστρατεία μου ανέλαβα την πρωτοβουλία για την αναστήλωση του κενοταφίου του Ήρωα Νικηταρά στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών το 2022 με ιδίαν δαπάνη (δικά του δηλ. έξοδα), μιας και ο τόσο σημαντικός ήρωας δεν είχε τάφο μέχρι πρότινος!

ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
"Θέλει τόλμη κ γενναιότητα!" - Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Συνέντευξη του Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στο HELLAS TIME και την Μαρία Μποζίνη (23/04/2024).
 
Χατζηδάκης, υπ. ευρωβουλευτής, «Νίκη»: «Χάνουμε τις αξίες, οδεύουμε προς αφανισμό και ισλαμοποίηση» Newsbomb
 
Η σελίδα του στο Facebook
 
Το κανάλι του στο Youtube

*****

42) Χιωτακάκος Δημήτριος, Αττική


Διδάκτωρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Λίγα λόγια

Ο Χιωτακάκος Δημήτριος έχει καταγωγή από την Λακωνική Μάνη, είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών και γόνος ένδοξων επαναστατών του ’21.

Σπούδασε στην Αγγλία, αποκομίζοντας τρία πτυχία από τα Πανεπιστήμια του Έσσεξ και του Μάντσεστερ καθώς και τον τίτλο του Διδάκτωρα (B.Sc. Essex Computers & Communications, M.Sc.&, Ph.D. Manchester University). Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Manchester ως Research Associate κάνοντας έρευνα σε Ψηφιακή κωδικοποίηση φωνής και τεχνικές ασφαλείας μετάδοσης φωνητικών μηνυμάτων, όπου συνεργάστηκε με εταιρείες όπως η British Telecom, AMD) και άλλες.

Είναι κάτοχος επιστημονικών δημοσιεύσεων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Υπηρέτησε την πατρίδα σε παραμεθόριες περιοχές και στην ΣΣΕ παραδίδοντας μαθήματα πληροφορικής.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες ως Διευθυντής Πωλήσεων, Διαχείρισης έργων και συμβάσεων και ανάπτυξης στρατηγικών συμμαχιών και αγορών.

Έχει πολυετή εμπειρία σε έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επί πολλά έτη παρακολουθούσε σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο.

Επί είκοσι έτη, είχε την αποκλειστική ευθύνη διεθνών συμβάσεων, πωλήσεων, διαπραγματεύσεων εμπορικών συμφωνιών σε χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, και τις ΗΠΑ.

Εκπαιδευτής επαγγελματικών δεξιοτήτων και επικοινωνίας.

Έχει παρουσιαστεί σε πολλές εκπομπές, και ημερίδες σχετικά με την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, Αχρήματη Κοινωνία, των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων, και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Είναι υπέρμαχος της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ.

ΒΙΝΤΕΟ
 
 
26-4-24 "Η Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη" Καλεσμένος στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV  και στο δημοσιογράφο κ. Παντελή Κούτσικο βρέθηκε ο Δημήτρης Χιωτακάκος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ (18/04/24).
 
24-4-24 Συνέντευξη με τον Νίκο Μπαρδούνια για τις επερχόμενες ευροεκλογές - Δημήτρης Χιωτακάκος Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημήτρη Χιωτακάκου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, στο ΚΑΝΑΛΙ 1 90.4 και τον Νίκο Μπαρδούνια (18/04/2024).
 
Προσκεκλημένος ο κος Αποστολάκης Γεώργιος, Βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ (14/04/2024)
 

Το κανάλι του στο ΥouΤube (όπου και η εβδομαδιαία εκπομπή του "Η Ελλάδα του σήμερα, η Ευρώπη του αύριο")

H σελίδα του στο Facebook
 
 
Το έντυπο της ΝΙΚΗΣ με αφορμή της Ευρωεκλογές
 
Μπορείτε να το κατεβάσετε ή να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Κινήματος

Σπύρος Καλαϊτζαντωνάκης: Από το Ρέθυμνο στο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης

Σπύρος Καλαϊτζαντωνάκης (υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ): «Νιώθω υπερήφανος σε ό,τι αφορά το πολιτιστικό στίγμα που αφήνω πίσω μου ως Έ...